Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Rambling Rosie' - 140 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Treurroos op stam
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 175 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: 120/140 cm

Rosa 'Rambling Rosie' of Treurroos 140 centimeter - Informatie:

De Rosa 'Rambling Rosie' is een bijzondere roos die bloeit met honderden kleine rode bloemen. Normaal gesproken is de roos een klimroos maar in dit geval is de roos geoculeerd op een stam. Het resulteert in een treurroos waarbij de twijgen licht doorhangen richting de grond. Tijdens de bloeiperiode zorgt deze roos voor een waterval aan bloemen. De naam 'Rambling Rosie' verwijst naar de groep klimmers waartoe deze klimroos behoort: rambler-rozen. Ramblers zijn een groep klimrozen die opvallen door een over het algemeen sterke groei en een uitbundige bloei in trossen. Meestal is de bloei intens maar vrij kort. Het mooie van de Ramblin Rosie is dat deze doorbloeiend is. De bloei is dus net zo intens als bij gewone rambler rozen maar duurt voort tot diep in het najaar. Als een tros is uitgebloeid kunt u deze terugsnoeien. Snoei deze klimroos in het voorjaar licht door de zijtakken terug te snoeien. Een te rigoreuze snoei zorgt voor een minder uitbundige bloei in de zomer. De klimroos 'Rambling Rosie' is een selectie van de veredelaar Jan Spek. 

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de treurroos 'Rambling Rosie' klik hier! De Rosa 'Rambling Rosie' - 140 cm stam | Treurroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.