» Sempervivum 'Jubilee'

Sempervivum 'Jubilee'

Product informatie

Nederlandse naam: Huislook
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 11 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Sempervivum 'Jubilee' of Huislook - Informatie:

Sempervivum 'Jubilee' valt op door zijn fijne beharing / bedrading van de rozetten. Deze draden lijken op een spinnenweb. Daardoor wordt deze tuinplant ook wel eens Spinnenwebhuislook genoemd. De rozetten van de Sempervivum 'Jubilee' zijn wat groter en voornamelijk groen van kleur met soms wat rode accenten. In de zomermaanden komen er roze bloemen aan verdikte bloemstengeltjes te staan. Ze toornen boven de rozetten uit. Deze tuinplant is goed winterhard en wintergroen.

Tip: Maak een combinatie van verschillende types Sempervivum in een flinke schaal en zet dit op een zonnige plek op het terras. 

 

Standplaats:

Huislook staat graag in de volle zon op een wat drogere plaats. Het is daardoor bij uitstek een plant voor in de rotstuin. Bij te weinig zonlicht krijgt deze tuinplant een grauwe kleur. Sempervivum betekent altijd (semper) leven (vivum) en is wat de standplaats betreft een zeer toepasselijke naam; hij kan ook goed uit de voeten in een droge, (stenige) bodem waar andere tuinplanten het moeilijk zullen hebben.

 

Snoei en onderhoud:

Deze tuinplant heeft weinig tot geen snoei nodig. Sempervivum 'Jubilee' groeit langzaam uit met nieuwe rozetten aan de zijkant van de plant. De Sempervivum 'Jubilee' | Huislook koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.