Menu
Geen producten gevonden

»

Skimmia japonica 'Kew White'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Vrouwelijk)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/25 cm

Skimmia japonica 'Kew White' of Skimmia - Informatie:

De Skimmia japonica 'Kew White' is een vrouwelijke variant van de Skimmia. Dat betekent dat er bessen aan deze Skimmia kunnen komen. Hiervoor is wel een mannelijke Skimmia japonica in de buurt nodig (bijvoorbeeld de 'Rubella') De bessen aan de Skimmia japonica 'Kew White' zijn (de naam geeft het eigenlijk al aan) wit van kleur en dat maakt deze Skimmia uniek in zijn soort. Bijna alle besdragende Skimmia's krijgen namelijk rode bessen. Als er voldoende ruimte is in de tuin, dan is het zeker een aanrader om deze Skimmia te combineren met een rode bes dragende plant plus een mannelijke om deze twee te bestuiven. Is de ruimte er niet, dan is alleen deze soort als solitair ook prachtig.

 

Standplaats:

Bij voorkeur staat Skimmia japonica 'Kew White' op een beschutte plaats buiten de volle zon (teveel zonlicht verbleekt de bladeren) in een humusrijke, vochtige, iets zurige bodem. Het is daarom aan te raden om tuinturf te gebruiken bij de aanplant van deze tuinplant.

 

Snoei en onderhoud:

Skimmia japonica 'Kew White' houdt van een wat zuurder leefmilieu. Dit kunt u hem geven door bij aanplant tuinturf te gebruiken. Om de lagere ph-waarde op peil te houden, kunt u elk jaar een turf strooien rondom de voet van de Skimmia. Tip: De Skimmia japonica 'Kew White' is ook prima te gebruiken in bloembakken. Gebruik dan geen turf, maar potgrond. De Skimmia japonica 'Kew White' | Skimmia (Vrouwelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.