Menu
Geen producten gevonden

» Sorbaria sorbifolia 'Sem'

Sorbaria sorbifolia 'Sem'

Product informatie

Nederlandse naam: Lijsterbesspirea
Bloeitijd: Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Sorbaria sorbifolia 'Sem' of Lijsterbesspirea - Informatie:

De Sorbaria sorbifolia 'Sem' is een mooie, compacte struik die tussen andere heesters of vaste planten heel decoratief zal staan. Geschikt voor elke tuin, ook in een vijvertuin of als kuipplant op het terras of balkon een aanrader. Opvallend is het geveerde blad van deze tuinplant, dat op het blad van de Lijsterbes lijkt. De verkleuring is daarbij heel bijzonder. In het voorjaar eerst geelgroen met een verkleuring tot rozerood, daarna lichtgroen en in de herfst oranjerood. Deze tuinplant bloeit met grote, witte bloemen in pluimen, zoals bij de Spirea. Elke normale, goed doorlaatbare, vochtige tuingrond en een zo zonnig mogelijke standplaats zijn geschikt. De Lijsterbesspirea heeft de neiging om te woekeren. Het beste knipt u ongewenste uitlopers meteen weg. Verder snoeit u in maart om de twee jaar de hele struik tot op de grond terug.

Sorbaria sorbifolia 'Sem' is een bladverliezende tuinplant. Deze Lijsterbesspirea bloeit in augustus met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 100 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. 



De Sorbaria sorbifolia 'Sem' | Lijsterbesspirea koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.