» Toebehoren Lei-Olijfwilg los bestellen - Bamboestok

Toebehoren Lei-Olijfwilg los bestellen - Bamboestok

Product informatie

Inhoud: 5 x bamboestok 150 cm.
Toepassing: Koppelen Lei-Olijfwilg
Hoofdbestanddelen: Bamboe
Afmetingen (lxb): 150 centimeter

Toebehoren Lei-Olijfwilg - los te bestellen bamboestokken set 5 stuks - Informatie:

Bij het plaatsen van Leibomen van tuinplantenwinkel.nl kunnen de leibomen aan elkaar worden gekoppeld met bamboestokken. Dit zorgt voor stevig en strak geheel. De leibomen zullen strak in een lijn komen te staan. Een set van 5 stokken is genoeg voor het koppelen van 2 van deze Lei-Olijfwilg bomen. Voor 3 van deze leibomen heeft u 2 sets nodig enzovoort. Deze set bestaat uit 5 bamboestokken met een lengte van 150 centimeter. U kunt de bamboestokken stevig aanbinden met bindbuis.
Let op: Bij leibomen uit andere series (Basic-serie, Classic-serie, Small-serie en Scherm-serie) heeft u andere sets nodig.
 

Bij het koppelen bindt u de bamboestokken op elke etage vast aan beide leibomen. Dit doet u het makkelijkste met bindbuis. Bindbuis is een stroef materiaal en zeer stevig te verknopen. Zorg er voor dat de stokken en het frame in de leibomen elkaar deels overlappen. Dit zorgt voor meer stevigheid.De Toebehoren Lei-Olijfwilg los bestellen - Bamboestok | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.