Viool Mini 'Callisto Geel-paarse Vlag' - Tray 12 st.

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kleinbloemige viool
Bloeitijd: Oktober - Mei
Bloemkleur: Geel-paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja (eenjarig)
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 9 cm
Beschrijving

Viool Mini 'Callisto Geel-paarse Vlag' of Kleinbloemige viool - Informatie:

 

Dit viooltje is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. Deze plant bieden wij aan in zowel het najaar als het vroege voorjaar. De najaarsperiode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen eind september en midden november; in het voorjaar tussen de midden/eind februari en eind maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Ten opzichte van haar grootbloemige violenbroertjes groeit dit mini-winterviooltje bossiger. Dit mini-viooltje bloeit met geel-paars gekleurde kroonbladeren. Dit viooltje bloeit gedurende de hele winter. Bij vorst beschermt de plant zichzelf door plat op de grond te gaan liggen. Wanneer de temperatuur boven het vriespunt stijgt staat het viooltje weer fier overeind. De bloei duurt voort tot diep in het voorjaar. Afhankelijk van de temperatuur blijft dit éénjarig plantje mooi tot eind april - juni.

Viool Mini 'Callisto Geel-paarse Vlag' is een éénjarige najaars-/voorjaarsbloeier. Dit miniviooltje bloeit van oktober t/m mei met geel-paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 10 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.   De Viool Mini 'Callisto Geel-paarse Vlag' - Tray 12 st. | Kleinbloemige viool koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.