Menu
Geen producten gevonden

»

Acer negundo 'Flamingo'

Product informatie

Nederlandse naam: Vederesdoorn
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen-wit-roze
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm

Acer negundo 'Flamingo' of Vederesdoorn - Informatie:

Het opvallendste kenmerk van deze Vederesdoorn zijn de roze uitlopers. Dit maakt het toch al bonte blad helemaal tot een kleurrijk geheel. Hiermee steekt de Acer negundo 'Flamingo' mooi af tegen andere bomen met 'gewoon' groene bladeren. Hierdoor komt hij ook het beste tot zijn recht tegen een groene achtergrond en niet in een, vaak toch al drukke, kleine achtertuin. De naam flamingo van de Acer negundo 'Flamingo' slaat duidelijk op de roze gekleurde uitlopers. Het blad van de Vederesdoorn is geveerd en wordt later in het jaar groen-wit gekleurd. Hij staat bij voorkeur op een plek in de halfschaduw met liever wat meer zon dan bijna geen. Het komt voor dat de Acer negundo 'Flamingo' een tak aanmaakt met daaraan de oorspronkelijke groene bladeren. Vaak hebben deze takken ook een grotere groeikracht dan de takken met bonte bladeren. Het is daarom belangrijk dat deze ongenode gasten zo snel mogelijk uit de boom verwijderd worden. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Voor algemene informatie over bomen op tuinplantenwinkel.nl klik hier!De Acer negundo 'Flamingo' | Vederesdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.