» Acer palmatum 'Emerald Lace'

Acer palmatum 'Emerald Lace'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Rood (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Standplaats: Halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 tot 200 cm
Plantafstand: 250 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze

Acer palmatum 'Emerald Lace' of Japanse esdoorn - Informatie:

Japanse esdoorn met zeer fijn ingesneden blad gelijkend op 'Dissectum'. Het blad verkleurt in het najaar meer expressief en kan dan zelf rood tot purper kleuren. De herfstverkleuring is afhankelijk van standplaats, grondsoort en weeromstandigheden. De groeiwijze is iets meer opgaand, maar heeft wel de grillige groeivorm zoals veel telgen uit deze groep fijnbladige Japanse esdoorns.

 

Standplaats:
De Japanse esdoorn staat het liefst op een vochthoudende, zure grond. Tuinplantenwinkel.nl adviseert om tuinturf te gebruiken in het plantgat. Dit vergroot het vochthoudende vermogen en zorgt voor een lage zuurgraad waardoor de Japanse esdoorn optimaal kan groeien. Als u de esdoorn in een pot wilt planten gebruikt u het beste universele potgrond. Een plaats in de halfschaduw of zon in het beste.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kunt u het beste tot een minimum beperken maar is zeker mogelijk. Snoei bij voorkeur in de zomer (juli/augustus) of in december. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de stam voor het behoud van het zurige bodemmilieu. Een esdoorn kan het beste met rust worden gelaten in de periode vanaf februari tot en met mei.De Acer palmatum 'Emerald Lace' | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.