U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Acer platanoides 'Crimson Sentry' - beveerd | Noorse esdoorn | Tuinplantenwinkel.nl

Acer platanoides 'Crimson Sentry' - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Noorse esdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Beschrijving

Acer platanoides 'Crimson Sentry' of Noorse esdoorn - Informatie:
Deze variant van de Acer platanoides 'Crimson Sentry' is van onderuit vertakt. Uiteindelijk zal deze Noorse Esdoorn uitgroeien tot een wat bredere zuilboom. De boom bloeit in mei - juni met rode bloemen. Het blad is donkerrood, waardoor het een opvallende verschijning is. Kan goed worden toegepast als solitair in de tuin. De Noorse esdoorn verkleurt in de herfst goudbruin en verliest dan zijn bladeren, maar is wel vorstbestendig.

Standplaats:

Acer platanoides 'Crimson Sentry'  staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw in een humusrijke, niet te natte bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De Noorse esdoorn groeit langzaam; snoei is daarom vaak niet nodig. Bovendien wordt door het snoeien de natuurlijke vorm van de Noorse esdoorn verstoord. Wel kunt u op een vorstvrije dag in december oude en vormverstorende takken wegknippen; snoei niet in het voorjaar want dan gaat deze tuinplant ernstig bloeden.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Acer platanoides 'Crimson Sentry' - beveerd | Noorse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.