» Acer griseum

Acer griseum

Product informatie

Nederlandse naam: Papieresdoorn
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Groen/geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm

Acer griseum of Papieresdoorn - Informatie:
De Acer griseum is één van de mooiste Esdoornsoorten die er is. Deze Acer heeft een prachtige afschilferende stam. Vandaar ook de Nederlandse naam Papieresdoorn. Deze karakteristieke stam valt vooral op in de winterperiode. De herfstverkleuring van het blad gaat van groen naar oranje en dan weer naar karmijnrood. Acer griseum is een prachtige boom om als solitair in de tuin te planten. Graag tuinturf toevoegen tijdens het planten.

Acer griseum is een bladverliezende tuinplant. Deze Papieresdoorn bloeit van april t/m mei met groen / gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van deze plant verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleent.

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Acer griseum | Papieresdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.