Achillea 'Taygetea'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Duizendblad
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Achillea 'Taygetea' of Duizendblad - Informatie:

Achillea ‘Taygetea’ is een vaste tuinplant, die in de zomer zijn bloemen in de vorm van tuilen geeft. Ze zijn er inmiddels in verschillende kleuren. De variant ‘Taygetea’ heeft gele bloemen die uitstekend als snijbloemen kunnen worden gebruikt. Deze soort komt goed tot zijn recht in een kleinere border omdat de uiteindelijke hoogte van deze plant lager is dan andere soorten Duizendblad. De plant is goed winterhard en heeft grijsgroene, varenachtige bladeren, die een aangename geur verspreiden. 

 

Standplaats:

Duizendblad staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort, maar doet het niet zo goed in zware klei.

 

Snoei en onderhoud:

Wanneer u de tuinplant in het najaar te rommelig vindt, kunt u hem terugknippen tot op 10 cm vanaf de grond. Achillea 'Taygetea' breidt zich uit en zal ieder jaar een groter gedeelte van de border bedekken.De Achillea 'Taygetea' | Duizendblad koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.