Menu
Geen producten gevonden

»

Product informatie

Nederlandse naam: Duizendblad
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Achillea 'Taygetea' of Duizendblad - Informatie:

De Achillea ‘Taygetea’ is een vaste plant die in de zomer zijn bloemen in de vorm van tuilen geeft. Ze zijn er inmiddels in verschillende kleuren. De variant ‘Taygetea’ heeft gele bloemen die uitstekend als snijbloemen kunnen worden gebruikt. Deze soort komt goed tot zijn recht in een kleinere border omdat de uiteindelijke hoogte van deze plant lager is dan andere soorten Duizendblad. De plant is goed winterhard en heeft grijsgroene, varenachtige bladeren die een aangename geur verspreiden. Deze tuinplant staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, waterdoorlatende bodem. Het stelt weinig eisen aan de grondsoort, maar doet het niet zo goed in zware klei. Wanneer u de plant in het najaar te rommelig vindt, kunt u hem terug knippen tot op 10 cm vanaf de grond. Duizendblad breidt zich uit en zal ieder jaar een groter gedeelte van de border bedekken.

 

Achillea ‘Taygetea’ is een bladverliezende tuinplant. Dit Duizendblad bloeit van juni t/m augustus met gele bloemen. De plant wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.


Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Achillea 'Taygetea' | Duizendblad koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.