Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over zuileik

De beuken zijn waarschijnlijk de bekendste boomsoort als het gaat om het bestaan van zuilvormen ervan. Maar ook van de eik bestaan een aantal mooie en sterke zuilvormen. De Zuileik is uitermate geschikt op een plek waar in de breedte weinig ruimte is voor een grote boom, maar waar juist wel hoogte gewenst is. Zuileiken worden ook vaak toegepast als laanbomen langs wegen en straten. Ook van de inlandse eik Quercus robur is een zuilvorm beschikbaar. Als de plek van aanplanten een inheemse boomsoort verlangt, maar er onvoldoende ruimte voor de ontwikkeling is, zou deze Zuileik een goede optie kunnen zijn. 

Zuileik kopen op Tuinplantenwinkel.nl

Op Tuinplantenwinkel.nl worden twee soorten Zuileik aangeboden. De Moeraseik heeft decoratief diep ingesneden blad dat in de herfstmaanden eerst prachtig verkleurt voordat het eraf valt. De zuilvorm van de Zomereik heeft grove takken en krijgt een mooi dik bladerpakket. Deze soort krijgt eikels, de Moeraseik niet. Om de kans op beschadigingen tijdens het transport te voorkomen, worden alle bomen (en ook alle overige planten) door Tuinplantenwinkel zelf verpakt en bezorgd met eigen bussen. 

Zuileik snoeien en verzorgen

Een Zuileik heeft nagenoeg geen snoei nodig. De zuilvormige groeiwijze blijft uit zichzelf prima in tact. Mocht er toch een tak wat meer naar buiten uitbuigen, dan kan deze op dat moment teruggesnoeid worden. 

Zuileik

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.