» Campanula garganica

Campanula garganica

Product informatie

Nederlandse naam: Klokjesbloem
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Campanula garganica of Klokjesbloem - Informatie:
De Campanula garganica is een polvormend klein, vast tuinplantje, dat oorspronkelijk uit de berggebieden van Zuid-Europa komt. Deze Klokjesbloem krijgt in juni-juli vele, stervormige, lichtblauwe bloemetjes. Leuk als randbeplanting in bakken of bij borders op hoogte en staat ook mooi in een rotstuin. Campanula garganica blijft laag, vormt geen uitlopers, staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Klokjesbloem kan redelijk goed tegen de droogte in de zomer, maar niet tegen te natte bodemgesteldheid in de winter. Spit deze tuinplant om de 3-4 jaar uit, selecteer de jonge, frisse delen en plant die opnieuw.

Campanula garganica is een half groenblijvende tuinplant. Deze Klokjesbloem bloeit van juni t/m juli met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.  De Campanula garganica | Klokjesbloem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.