Clematis armandii 'Little White Charm'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Groenblijvende bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Clematis armandii 'Little White Charm' of Groenblijvende Bosrank

Clematis armandii is een cultivar met een rijke bloei van iets kleinere, witte bloemen. De heerlijk geurende bloemen van de Groenblijvende Bosrank verschijnen en masse in het vroege voorjaar.

 

Standplaats Clematis armandii 'Little White Charm'

Geef de tuinplant bij voorkeur een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, humusrijke bodem. Clematis armandii 'Little White Charm' groeit trouwens ook goed op een schaduwrijke plaats, alhoewel de bloei dan iets achterblijft. Bij het planten mag de Groenblijvende Bosrank tot ongeveer 5 centimeter dieper gezet worden dan de bovenkant van de kluit.

 

Clematis armandii 'Little White Charm' snoeien en onderhouden

Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii 'Little White Charm' is een sterke groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de tuinplant namelijk deels afsterven. Bescherm de wortels van de Groenblijvende Bosrank met een oude dakpan of een bodembedekkend tuinplantje tegen hitte of de verwelkingsziekte, die de stengels aan kan tasten. Geef water bij droogte en bescherm de plantvoet met een laag bladeren tegen strenge vorst.De Clematis armandii 'Little White Charm' | Groenblijvende bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.