» Clematis armandii 'Little White Charm'

Clematis armandii 'Little White Charm'

Product informatie

Nederlandse naam: Groenblijvende bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Clematis armandii 'Little White Charm' of Groenblijvende Bosrank - Informatie:

Een cultivar van de Clematis armandii met een rijke bloei van iets kleinere, witte bloemen. De heerlijk geurende bloemen van de Groenblijvende Bosrank verschijnen en masse in het vroege voorjaar. Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii 'Little White Charm' is een sterke, groenblijvende groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de plant namelijk deels afsterven. Geef deze tuinplant bij voorkeur een zonnige standplaats en bescherm de voet met een dakpan of potscherf, omdat de voet van de plant niet goed tegen de zon kan. Clematis armandii 'Little White Charm' groeit trouwens ook goed op een schaduwrijke plaats, alhoewel de bloei dan iets achter blijft. Het beste groeit deze tuinplant op een goed doorlaatbare, humusrijke bodem. Plant Clematis armandii 'Little White Charm' wat dieper, dan zal de Bosrank zeker weer gezond uitlopen, ook als de verwelkingsziekte in de plant komt.

Clematis armandii 'Little White Charm' is een groenblijvende tuinplant. Deze Bosrank bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 400 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.
De Clematis armandii 'Little White Charm' | Groenblijvende bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.