Menu
Geen producten gevonden

»

Lonicera heckrottii 'American Beauty'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse kamperfoelie
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: rose - geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm

Lonicera heckrottii 'American Beauty' of Kamperfoelie - Informatie:

De Lonicera (naar de Duitse botanicus Lonitzer) heckrottii 'American Beauty' is een klimplant met roze en gele bloemen, die vooral in de avond heerlijk geuren! De bladeren zijn donkergroen. Deze Kamperfoelie is geschikt om tegen een muur met een leirek of om over een pergola te laten groeien. U moet deze tuinplant wel vastbinden met bindbuis (flexibel draad). De Kamperfoelie wordt toegepast in stedelijk openbaar groen en in bostuinen. Zorg voor schaduw aan de voet van deze tuinplant. Plaats bijvoorbeeld een dakpan boven de voet van Lonicera heckrottii 'American Beauty', of plant er indien mogelijk een bodembedekker bij. Kamperfoelie groeit van oorsprong graag in bosranden waar de plant vanuit de koelte naar een lichte, warme plek klimt. De beste standplaats is dan ook in de (half)schaduw, in een matig voedzame, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem; bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem bijvoorbeeld. De tuinplant is vorstgevoelig, de uiteinden bevriezen dan. Maar deze knipt u na de winter gewoon af. Snoeien is verder niet nodig, maar als het voor de vorm nodig is kunnen er in het voorjaar storende takken weggesnoeid worden. Let op deze plant is giftig. 

Lonicera heckrottii 'American Beauty' is een bladverliezende tuinplant. Deze Japanse kamperfoelie bloeit van juni t/m augustus met rose/ gele   bloemen en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  De Lonicera heckrottii 'American Beauty' | Japanse kamperfoelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.