» Cytisus 'Boskoop Ruby' - 060 cm stam

Cytisus 'Boskoop Ruby' - 060 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Brem
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 22 cm
Geleverde stam hoogte: 60/70 cm

Cytisus 'Boskoop Ruby' of Brem - Informatie:

Brem is het meest gekend als een geelbloeiende struik, maar Cytisus 'Boskoop Ruby' bloeit met een heel andere kleur: roze-rood! Op stam gekweekt heeft u een decoratief boompje met een rijke bloei in het voorjaar. De twijgen hebben een groene kleur, waardoor het lijkt alsof de tuinplant in de winter bladhoudend is. Cytisus 'Boskoop Ruby' is een compacte groeier en kan goed in toom worden gehouden. In deze uitvoering is de plant opgekweekt tot een boom op stam. De plant en de bloemen vallen direct meer op. Daarnaast is deze kleine boom ideaal voor een plek in een kleine tuin of in pot op het terras/balkon.

 

Standplaats:

Brem groeit het liefst op een zonnig plekje in de tuin. Verder houdt de tuinplant, eenmaal geworteld, van een vrij droge, goed doorlatende grond.

 

Snoei en onderhoud:

Door Cytisus 'Boskoop Ruby' op stam te snoeien blijft de boom in vorm. Snoeien kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Knip bij het snoeien alle takken terug tot ongeveer 15 à 30 centimeter vanaf de entplaats (dit is de plaats van waaruit de boom vertakt).

Als u Brem in een pot heeft staan, is het belangrijk om de tuinplant gedurende het groeiseizoen extra water en voeding te geven. Dit kan met een organische meststof.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Cytisus 'Boskoop Ruby' - 060 cm stam | Brem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.