» Cytisus scoparius 'Golden Tears' - 70 cm stam

Cytisus scoparius 'Golden Tears' - 70 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Brem
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 125 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 21 cm
Geleverde stam hoogte: 50/70 cm

Cytisus scoparius 'Golden Tears' -70 cm stam of Brem - Informatie:

Brem zoals brem hoort te zijn. Cytisus scoparius 'Golden Tears' heeft sierlijk afhangende takken. Brem bloeit in april-mei met vrij grote, gele bloemen. Deze Brem op stam van 70 cm kan goed in een wat kleinere tuin gezet worden en staat het mooiste als solitair tussen een groepje lagere tuinplanten.

 

Standplaats:

Brem groeit het liefst op een zonnig plekje in de tuin. Verder houdt de tuinplant, eenmaal geworteld, van een vrij droge, goed doorlatende grond.

 

Snoei en onderhoud:

Door Cytisus scoparius 'Golden Tears' op stam te snoeien blijft de boom in vorm. Snoeien kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Knip bij het snoeien alle takken terug tot ongeveer 15 à 30 centimeter vanaf de entplaats (dit is de plaats van waaruit de boom vertakt).

Als u Brem in een pot heeft staan, is het belangrijk om de tuinplant gedurende het groeiseizoen extra water en voeding te geven. Dit kan met een organische meststof.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Cytisus scoparius 'Golden Tears' - 70 cm stam | Brem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.