» Cytisus 'Boskoop Ruby'

Cytisus 'Boskoop Ruby'

Product informatie

Nederlandse naam: Brem
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø15 cm
Door ons geleverde hoogte: 30/50 cm

Cytisus 'Boskoop Ruby' of Brem - Informatie:

Iedereen kent Brem als een geel-bloeiende struik maar het kleurenpalet wordt steeds breder. Deze Cytisus 'Boskoop Ruby' bloeit mooi  met geurende, karmijnrode bloemen. Cytisus 'Boskoop Ruby' staat het liefst in de zon of halfschaduw in waterdoorlatende, schrale grond; beslist geen klei. De twijgen gaan wat overhangen en voor het behoud van een compacte tuinplant, die niet teveel uit elkaar valt, is snoei meteen na de bloei nodig: knip de Brem een derde terug, maar niet tot op het oude hout. Door de snoei blijft de tuinplant mooi stevig en krijgt ze tevens een noodzakelijke verjongingskuur. Brem is goed winterhard en groenblijvend vanwege de takken en is geschikt als solitair in een rotstuin, maar ook als groepsbeplanting in een border.

Cytisus 'Boskoop Ruby' is een groenblijvende tuinplant. Deze Brem bloeit van mei t/m juni met rode bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.  De Cytisus 'Boskoop Ruby' | Brem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.