» Dak-Plataan 'Compact' - Classic

Dak-Plataan 'Compact' - Classic

Product informatie

Nederlandse naam: Dakplataan Compact
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 230 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 cm x 130 cm
Product-serie: Classic

Dak-Platanus x acerifolia 'Alphen's Globe' of Dak-Plataan 'Compact' - Classic - Informatie:
Zoals de naam al doet vermoeden groeit deze soort dakplataan compacter en trager dan de 'gewone' plataan. De soort die we voor deze dakboom gebruiken is de Platanus 'Alphen's Globe'. De 'Alphen's Globe' is een compacte uitvoering van de plataan die zonder het frame uitgroeit tot een kleine bol (=Globe). In de variant van de dakboom kunt u genieten van een stevig gevuld frame met middelgroot blad. De stam krijgt bij het dikker worden een afschilferende stam. Het kenmerkende uiterlijk hiervan zorgt voor een mediterane sfeer op uw terras. Deze compacte Dak-plataan kunt u zowel snoeien met de heggenschaar zodat u een fijn vertakt scherm overhoudt in de wintermaanden. Een andere optie is het knotten van de dakboom zodat u een knoestig uiterlijk creëert. In de herfst verkleurt het blad van geel tot oranjebruin.

Dakbomen in de Classic-serie zijn voorzien van een duurzaam gecoat stalen frame. Over dit frame zijn verschillende hoofdtakken aangebonden zodat de dakboom snel dichtgroeit. Het frame heeft een afmeting van 130 x 130 centimeter. Het frame is te verlengen met extra bamboestokken indien nodig. U kunt de frames ook met elkaar koppelen met behulp van bamboestokken. De dakplataan dient minimaal eenmaal per jaar gesnoeid te worden om de vorm te behouden. 

Een keuzehulp voor het kopen van dakbomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Dak-Plataan 'Compact' klik hier!De Dak-Plataan 'Compact' - Classic | Dakplataan Compact koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.