» Dak-Sierpeer - Classic

Dak-Sierpeer - Classic

Product informatie

Nederlandse naam: Sierpeer - Wilgpeer
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Grijs
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 230 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 cm x 130 cm
Product-serie: Classic

Dak-Pyrus salicifolia 'Pendula' of Dak-Sierpeer - Classic - Informatie:
Dat grijs ook een hele mooie uitgesproken kleur kan zijn, bewijst de Pyrus salicifolia 'Pendula' wel! In de dak-vorm levert dat een zeer fraai en bijzonder beeld op. In de beginjaren oogt de boom nog wat iel maar de groei is sterk en als er één perenboom goed tegen snoeien kan dan is het deze wel. De dak-sierpeer zal na iedere snoeibeurt rijker vertakt raken een uiteindelijk een redelijk gesloten dak vormen. Het zonlicht wordt in de zomermaanden mooi gefilterd door het fijne grijskleurige blad. De bloemen verschijnen in het voorjaar en zijn crèmewit. De bladeren van de Dak-sierpeer of Wilgpeer blijven lang aan de boom zitten. Deze Dak-sierpeer heeft graag een wat drogere en zonnige standplaats. Als u iets bijzonders zoekt dan is deze Dak-sierpeer een erg goede optie.

Dakbomen in de Classic-serie zijn voorzien van een duurzaam gecoat stalen frame. Over dit frame zijn verschillende hoofdtakken aangebonden zodat de dakboom snel dichtgroeit. Het frame heeft een afmeting van 130 x 130 centimeter. Het frame is te verlengen met extra bamboestokken indien nodig. U kunt de frames ook met elkaar koppelen met behulp van bamboestokken. De daksierpeer dient minimaal eenmaal per jaar gesnoeid te worden om de vorm te behouden. 

Een keuzehulp voor het kopen van dakbomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Dak-Sierpeer klik hier!De Dak-Sierpeer - Classic | Sierpeer - Wilgpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.