Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle zomerbloeiers

Voor kleur in de zomermaanden moet u hier zijn. Zomerbloeiers doen wat hun naam al beloofd: de hele zomer bloeien deze planten met kleurrijke bloemen. Zomerbloeiers zijn ideaal voor in potten en bakken op het terras of het balkon. Zet de planten in een goede potgrond zodat de zomerbloeiers goed kunnen groeien en vooral bloeien. De ontwikkeling van bloemen kost planten veel energie dus op den duur vragen veel van deze planten ook om een extra voedingsgift. De bloei duurt over het algemeen van mei tot aan september of oktober.

 

Zomerbloeiers zijn vaak tropische of subtropische planten die niet bestand zijn tegen vorst. Bij Tuinplantenwinkel.nl kunt u vanaf eind april zomerbloeiers bestellen. Bij een late nachtvorst is voorzichtigheid echter geboden. Bescherm de planten in het geval van een late nachtvorst door ze tijdelijk naar binnen te halen of ze af te dekken. Van oudsher wordt de IJsheiligen (11-15 mei) aangehouden als de periode vanaf wanneer u zomerbloeiers kunt planten. Een aantal zomerbloeiers kan in de winter vorstvrij worden overwinterd, zodat ze in het volgende jaar opnieuw kunnen bloeien en groeien.

 

Zomerbloeiers zijn er vele vormen en maten. Bekendst zijn de geraniums. In ons assortiment heeft u de keuze uit een ruim assortiment staande en hangende geraniums. Ga voor een klassiek rode of een bijzondere tweekleurige geranium. Kies voor kuipplanten als u op zoek bent naar volle planten met veel body. Combineer eindeloos met hangplanten en creëer zelf een ‘hanging basket’ of kies een kant-en-klaar verzorgd exemplaar. En heeft u een plekje in de schaduw? Kies dan voor een Impatiens new guinea, ook wel vlijtig liesje genoemd.

 

Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. De zomerbloeiers zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorraad van de gewenste plant.

Alle zomerbloeiers

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.