Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Bloedooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Rozerood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 84N039B-3903
Beschrijving

Geranium sanguineum 'Max Frei' of Bloedooievaarsbek

Geranium sanguineum 'Max Frei' bloeit van juni tot augustus met rozerode bloemen, groeit zeer compact en is erg geschikt als bodembedekker vooraan in de border en kan goed gecombineerd worden met andere vaste planten. Deze tuinplant is vorstbestendig en verliest in de winter zijn bladeren.

Standplaats Geranium sanguineum 'Max Frei'

Geranium sanguineum 'Max Frei' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

Geranium sanguineum 'Max Frei' snoeien en onderhouden

Geranium sanguineum 'Max Frei' sterft in de winter boven de grond af; verwijder in de vroege lente alle afgestorven plantenresten zodat de jonge, frisse scheuten van Geranium sanguineum 'Max Frei' weer kunnen uitgroeien. Verwijderen van uitgebloeide bloemen bevordert de kans op een weelderige, tweede bloei. Ooievaarsbek is gemakkelijk te delen en opnieuw uit te planten.Waarom Geranium sanguineum 'Max Frei' kopen of Bloedooievaarsbek kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Bloedooievaarsbek bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Geranium sanguineum 'Max Frei' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Bloedooievaarsbek en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Geranium sanguineum 'Max Frei' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Geranium sanguineum 'Max Frei' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Bloedooievaarsbek dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Geranium sanguineum 'Max Frei', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.