Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over thuja smaragd

De Thuja smaragd heeft een sierlijke groei en kan naast haag ook als solitair aangeplant worden. De ‘Smaragd’ groeit compacter dan andere Thuja soorten. Houd hier rekening mee bij de keuze, de plant groeit door de compacte groei wat trager waardoor het wat langer kan duren voordat deze dicht gegroeid is.

Thuja Smaragd planten

Gebruik bij het planten altijd aanplantgrond voor een goede start. Als u een hekwerk heeft waartegen de haag geplant kan worden heeft u een rechte lijn. Komt de haag los te staan, span dan altijd een touw waarnaast u kunt plannen. De bovenkant van de kluit mag ongeveer 1cm onder bovenkant maaiveld geplant worden.

Thuja Smaragd snoeien en verzorgen

Zoals gezegd groeit de ‘Smaragd’ wat compacter en trager. Daardoor hoeft u maar 1 keer per jaar te snoeien. Scheer de planten als een haag en doe dit rond juni-juli. Snoei de haag bovenin net een tikkeltje smaller zodat onderin aan de zijkant het licht er goed bij kan.

Thuja Smaragd

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.