Iris germanica 'Christmas Angel'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Baardiris
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Iris germanica 'Christmas Angel' of Baardiris - Informatie:

Baardiris dankt zijn naam aan de haartjes die zich op de onderste bloembladeren bevinden, waardoor het lijkt alsof elke bloem een lichtgele baard heeft. De helderwitte bloemen trekken bijen aan en zijn zeer geschikt als snijbloem. Deze vaste plant is ook zeer geschikt als snijbloem. Om een kleurrijker geheel te krijgen kan een combinatie worden gemaakt met de donkerpaarse variant van deze soort: Iris germanica ‘Black Night’. Baardiris verliest in de winter zijn bladeren en is goed vorstbestendig.

 

Standplaats:

Iris germanica ‘Christmas Angel’ heeft een voorkeur voor een standplaats in de zon of halfschaduw in een vochtige, waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoeien onderhoud:

Haal uitgebloeide bloemen weg voor de vorming van nieuwe knoppen. Knip afgestorven stengels en bladeren na de winter helemaal weg, zodat jonge, frisse scheuten meer licht en ruimte krijgen.De Iris germanica 'Christmas Angel' | Baardiris koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.