Menu
Geen producten gevonden

» Lei-Moeraseik - Classic - pakket 5 stuks + EXTRA'S!

Lei-Moeraseik - Classic - pakket 5 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Lei Moeraseik
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Geel (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 200 cm
Afmetingen rek (b x h): 200 cm x 130 cm
Totale hoogte leiboom: 330 cm
Maximale tussenruimte: 90 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 1000 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 1360 cm
Product-serie: Classic

Lei-Quercus palustris of Lei-Moeraseik - Informatie:

De Quercus palustris is één van de mooiste varianten van de eikenboom. De Moeraseik groeit breed met vrij horizontale takken. Door de wat meer horizontale takkenstand is de Quercus palustris ideaal voor het uitleiden tot leiboom. De bladeren zijn sterk getand en heldergroen van kleur. De herfstverkleuring is schitterend donkerrood. Deze leiboom verliest zijn bladeren in de winter en is goed vorstbestendig.

 

Standplaats:

Quercus palustris staat het liefst in de zon of halfschaduw in een redelijk voedselrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kunt u de Lei-Moeraseik in de zomer en eventueel nog een keer in de winter doen. In de zomer kunt u voor het snoeien eerst nog eventuele takken verder aanbinden waarna u de boom in model scheert. In de winter kunt u de takkenstructuur van de Lei-Moeraseik zo nodig op orde brengen. Op den duur ontstaat een steeds dichter takkenwerk en groeit de leiboom goed dicht. 

 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Moeraseik klik hier! De Lei-Moeraseik - Classic - pakket 5 stuks + EXTRA'S! | Lei Moeraseik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.