Lei-Peer 'Conference' - Classic - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Peer 'Conference'
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 200 cm x 130 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 600 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 720 cm
Product-serie: Classic
Vruchtdragend: Eetbare handpeer
Beschrijving

Lei-Pyrus communis 'Conference' of Lei-Peer - Informatie:

Deze Leipeer heeft gezond en glanzend groen blad. Wortelt goed diep en groeit op alle grondsoorten, ook aan de kust. De Lei-Peer heeft een mooie karakteristieke perenbloesem in april en geeft eetbare vruchten in september.

 

Snoei en onderhoud:

U kunt de Lei-Peer zowel in de winter als zomer snoeien. Voor de rijping van het fruit is het belangrijk dat de vertakkingen luchtig blijven. Deze leiboom zal om die reden ook niet helemaal dicht groeien. In de zomer snoeit u de lange uitlopers kort terug tot 2 à 3 knoppen (deze zitten in de oksels van het blad). Op deze knoppen zal de perenboom kortloten maken met bloesem voor de komende jaren. Er kunnen zich ook lange scheuten ontwikkelen die u in het volgende seizoen en/of de winter terugsnoeit.In de loop van jaren zullen zich steeds meer takken vormen zodat er nog maar weinig licht kan toetreden tot de vruchten. In dat geval kunt u de takken in de winter wat uitdunnen. Knip hierbij de oudste takken weg zodat de jongere scheuten de komende jaren voor een goede oogst zorgen.

 

Voor het tegengaan van inkijk is deze leiboom minder geschikt. De Lei peer is een van de leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Peer  klik hier!          De Lei-Peer 'Conference' - Classic - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Peer 'Conference' koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.