Lei-Sierpeer salicifolia 'Pendula' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Sierpeer
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Grijs
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: 120 cm
Afmetingen rek (b x h): 120 x 90 cm
Totale hoogte leiboom: 210 cm
Product-serie: Small
Beschrijving

Lei-Pyrus salicifolia 'Pendula' of Lei-Sierpeer s. 'Pendula' - Informatie:

De salicifolia 'Pendula' Small is een perfecte soort om bijvoorbeeld een lelijke muur mee te bedekken of het eentonige beeld van een schutting mee te breken. Hij krijgt smal, zilvergrijs, viltig behaard blad wat een beetje op het blad van een Wilg lijkt. In het voorjaar start deze Lei-Sierpeer met een traktatie van prachtig witte bloemen. Voor velen is het een groot voordeel dat deze Leisierpeer geen vruchten geeft. 

 

Standplaats:

De Sierpeer heeft graag een wat drogere standplaats in de zon of halfschaduw. 

 

Snoei en Onderhoud:

Zonder snoei kunnen de takken de grond bijna raken, de takken hangen wat meer af. Snoeien van deze leiboom kan het beste tussen juni en oktober. U kunt eventueel eerst wat takken verder aanbinden. Qua snoei is het makkelijkste om de leiboom net als bij een haag te scheren. 

 


De kleinere leibomen uit de Small-serie komen het beste tot hun recht in bijvoorbeeld de voortuin, om de 'kijk' in het huis weg te nemen, of tegen de schutting. Deze Lei Sierpeer blijft enigszins open van structuur, maar groeit wel goed dicht. De vertakkingen zorgen er in de winter voor, dat het vrije zicht enigszins wordt gebroken. 


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie! 

 

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Sierpeer klik hier!De Lei-Sierpeer salicifolia 'Pendula' - Small - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Sierpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.