Ligustrum japonicum 'Rotundifolium'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse liguster
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 110 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/25 cm
Beschrijving

Ligustrum japonicum 'Rotundifolium of Japanse Liguster - Informatie:

Anders dan de meeste ligusterstruiken is deze prima te gebruiken als solitair. Het licht gedraaide blad geeft deze tuinplant het uiterlijk van een bonsai-boompje. Het is dan ook een opvallende verschijning in de tuin. In het voorjaar verschijnen de voor een liguster zo kenmerkende witte bloesemtuilen. Bij een rijke bloei is de plant goed te ruiken. Het leerachtige blad is weinig ziektegevoelig en ziet er dus altijd fris uit. De uiteindelijke hoogte rond 1 meter, maar de plant kan ook verder doorgroeien afhankelijk van de standplaats.

 

Standplaats:

Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' voelt zich goed thuis in de zon en in de schaduw. De toepassingsmogelijkheden zijn dus eindeloos. De tuinplant is licht gevoelig voor zeer strenge vorst, dus geef hem wel een beschutte standplaats.

 

Snoei en onderhoud:

Mochten de toppen van Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' iets invriezen dan kunt u de tuinplant gemakkelijk terugsnoeien in het vroege voorjaar. Het is ook mogelijk om Japanse Liguster in vorm te snoeien of om deze als haagplant te gebruiken.De Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' | Japanse liguster koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.