» Lycium barbarum 'Instant Succes'

Lycium barbarum 'Instant Succes'

Product informatie

Nederlandse naam: Gojibes of Boksdoorn
Bloeitijd: Mei - Oktober
Bloemkleur: Paars
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Augustus - Oktober

Lycium barbarum 'Instant Succes' of Gojibes of Boksdoorn - Informatie:

Deze cultivar van de Boksdoorn of Gojibes draag extra veel vruchten en doet dat al beter op jonge leeftijd. Gojibessen zitten vol met anti-oxidanten, vitaminen en zijn dus supergezond. De oranjerode vruchten rijpen vanaf de zomer tot diep in het najaar. De bessen zijn direct eetbaar of kunnen worden verwerkt in een jam of gelei. Voordat de vruchten gaan groeien, verschijnen eerst paars tot wit gekleurde bloemen die naar beneden gericht zijn. De Lycium barbarum 'Instant Succes' is een selectie uit de Lycium barbarum. Deze variëteit draagt al snel bessen op jonge leeftijd en geeft ook een hogere opbrengst.

 

Standplaats:

Lycium barbarum 'Instant Succes' voelt zich het beste thuis op een zonnige standplaats. De grond hoeft niet erg voedselrijk te zijn; voor de vruchtdracht is voedselarme grond vaak beter. We raden aan om deze tuinplant wat tuinturf te geven bij het aanplanten.

 

Snoei en onderhoud:

De Boksdoorn kan worden geteeld als los groeiende struik of geleid worden langs draden zoals een druif. De struik kan een hoogte en breedte halen van 1 meter en soms meer. In een rij aangeplant raden we een plantafstand aan van 80 tot 100 centimeter. Snoeien kan het beste aan het einde van de winter of begin voorjaar. Snoei alleen de oudste takken terug. De tuinplant geeft vooral vruchten aan het twee-jarige hout. Laat dus altijd genoeg twijgen staan.De Lycium barbarum 'Instant Succes' | Gojibes of Boksdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.