Phlox paniculata 'White Admiral'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlambloem
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Phlox paniculata 'White Admiral' of Vlambloem 

Een grote familie in de vasteplantenwereld is toch wel de Phlox. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Phlox paniculata 'White Admiral' heeft witte, geurende bloemen in trossen. De bloemen verschijnen in juli - september. De bladeren zijn groen en lancetvormig. De bloemen zijn geschikt voor in een bloemboeket.

 

Standplaats Phlox paniculata 'White Admiral'

De Vlambloem staat het liefst in de volle zon of gefilterd zonlicht in een goed doorlaatbare, voedselrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Phlox paniculata 'White Admiral' verdraagt enige droogte en vochtigheid; in de winter niet te nat. Als de Phloxen te donker staan, is er kans op schimmelvorming op het blad, bijvoorbeeld meeldauw. Deze is niet schadelijk voor de tuinplant, maar zorgt wel voor een wat minder fraaie aanblik.

 

Phlox paniculata 'White Admiral' snoeien en onderhouden

Haal meteen na de bloei de bloemen van Phlox paniculata 'White Admiral' weg; dit bevordert nieuwe knopvorming en kans op een tweede bloei. Knip, als de tuinplant is uitgebloeid, alle stengels tot de grond af. De Phlox paniculata 'White Admiral' | Vlambloem koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.