Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Vlambloem
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen/purper
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34P-1168
Beschrijving

Phlox paniculata 'Blue Paradise' of Vlambloem

Phlox paniculata 'Blue Paradise' krijgt in de zomer blauwe trossen met kleine bloemetjes aan grote, stevige bloemstengels geschikt voor een bloemboeket. Bij fel zonlicht kunnen de bloemen wat lichter worden. De bladeren zijn groen en lancetvormig. De tuinplant verliest in de herfst zijn bladeren en is goed winterhard.

 

Standplaats Phlox paniculata 'Blue Paradise'

Phlox paniculata 'Blue Paradise' geeft de voorkeur aan een plek in de volle zon of lichte schaduw in een waterdoorlaatbare, voedselrijke bodem. De grondsoort is minder belangrijk. Phlox verdraagt zowel droogte als wat vochtigheid, maar in de winter niet te nat. Als tuinplant te donker staat, kan er schimmelvorming optreden.

 

Phlox paniculata 'Blue Paradise' snoeien en onderhouden

Als de bloemen zijn uitgebloeid, kunnen ze worden afgeknipt; dit bevordert de kans op een tweede bloei in de herfst. Snoei in het late najaar of winter de stengels helemaal weg, zodat nieuwe scheuten licht en ruimte krijgen. Waarom Phlox paniculata 'Blue Paradise' kopen of Vlambloem kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Vlambloem bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Phlox paniculata 'Blue Paradise' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Vlambloem en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Phlox paniculata 'Blue Paradise' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Phlox paniculata 'Blue Paradise' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Vlambloem dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Phlox paniculata 'Blue Paradise', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.