Menu
Geen producten gevonden

»

Pinus peuce 125/150 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Macedonische den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen/grijs
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: Hoger dan 10 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 pant
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Door ons geleverde hoogte: 125/150 cm

Pinus peuce of Macedonische den - Informatie:
De Pinus peuce 125/150 - Excellent is een bijzonder winterharde tuinplant, die als solitair in een Japanse rotstuin of op het gazon het best tot zijn recht komt. De Macedonische den komt oorspronkelijk uit de Balkan en krijgt een donkere, grijsbruine bast en een vrij dichte kroon. De naalden van de Pinus peuce zijn glanzend grijsgroen, lang en zacht. Deze tuinplant heeft een smalle piramidevorm en is goed windbestendig. De Macedonische den heeft de voorkeur aan een standplaats in de zon of halfschaduw in een goed waterdoorlatende bodem. Snoei van de Pinus peuce 125/150 - Excellent is alleen nodig als er te lang uitschietende takken zijn.U kunt in de periode tussen juni tot en met september snoeien. Doe dit altijd op een bewolkte dag.

Voor alle speciale planten in de Excellent-serie klik hier De Pinus peuce 125/150 - Excellent | Macedonische den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.