U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Pyrus communis 'Conference' - oude lei-vorm 2-etages | Oude leipeer | Tuinplantenwinkel.nl

Pyrus communis 'Conference' - oude lei-vorm 2-etages

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Oude leipeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Door ons geleverde potmaat: Ø 65 cm
Door ons geleverde hoogte: 150/160 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Afmetingen rek (b x h): 160/180 cm (breedte vd armen)
Beschrijving

Pyrus communis 'Conference' of Handpeer - Informatie: 

 

Deze Pyrus is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum indien voorradig. U kunt zich vooraf informeren over de beschikbaarheid/voorraad. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Wij bieden de Pryus communis "Conference' ook aan als oude leiboom. Leifruit had in de vorige eeuwen puur een functioneel doel. Zo hield men de stam laag; het was de enige manier om fruit laag  bij de grond te kunnen plukken. Men kende toen nog geen traag groeiende onderstammen, zoals die nu bekend zijn. Verder kon het zonlicht zo beter doordringen en zorgen voor goed fruit. Met Pyrus communis 'Conference' - oude lei-vorm haalt u een stevige perenboom met karakter naar uw tuin! Deze tuinplant is heel mooi als solitair, ook in de kleinere tuin. In maart trakteert deze 'Conference' lei-boom u op vele honderden witte bloemen, waarna u in september zijn heerlijke vruchten kunt oogsten. Het is belangrijk om elk jaar in de winter de lange dunne scheuten weg tot op 10 cm vanaf een dikkere houtige tak. De scheuten die buiten de leivorm groeien, knipt u helemaal weg. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die weer zorgen voor een  nieuwe peren-oogst.De Pyrus communis 'Conference' - oude lei-vorm 2-etages | Oude leipeer koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.