Pyrus communis 'Conference' - zeer oude laagstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 90 cm
Door ons geleverde hoogte: 280 / 300 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: 50 cm
Beschrijving

Pyrus communis 'Conference' of Handpeer - Informatie: 

 

Deze Pyrus is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum indien voorradig. U kunt zich vooraf informeren over de beschikbaarheid/voorraad. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Met de Pyrus communis 'Conference' - zeer oude laagstam haalt u een karakteristieke boom naar uw tuin.  Deze perenboom heeft jarenlang dienst gedaan als productieboom in een boomgaard. Het is een makkelijke tuinplant; een fijne boom, ook voor de particulier.

 

In maart trakteert deze 'Conference' Handpeer u op vele honderden witte bloemen, waarna in september heerlijke vruchten geoogst kunnen worden. De stevige schilferende stam en de grillige takkenstructuur geven de boom een prachtige uitstraling. Snoei elk jaar in de winter de lange dunne scheuten tot op 10 cm vanaf een dikkere houtige tak weg. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker en na een aantal jaren komen er  bloemen aan, die kunnen uitgroeien tot vruchten. Zet deze Pyrus 'Conference' in goed doorlaatbare grond op een zonnige standplaats. Geef in droge warme zomers flink water.De Pyrus communis 'Conference' - zeer oude laagstam | Handpeer koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.