» Rosa 'Bijenweelde Mango'

Rosa 'Bijenweelde Mango'

Product informatie

Nederlandse naam: Bodembedekkende trosroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Koperoranje
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40-60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Rosa 'Bijenweelde Mango' of Enkelbloemige roos - Informatie: 

Deze Bijenweelde roos bloeit met half gevulde komvormige bloemen. Omdat de meeldraden bereikbaar zijn, komen er ook bijen en andere nectarliefhebbers op bezoek. De binnenzijde van de bloem heeft een warm oranje kleur, terwijl de buitenzijde lichter gekleurd is. Dit maakt van deze struikroos een opvallende verschijning. De bloei is net als bij de andere bijenweelde rozen in trossen en duurt van juni tot oktober. Al met al een zeer gemakkelijke struikroos die zowel als solitair tussen vaste planten kan worden toegepast of als vakkenvuller.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Bijenweelde Mango' klik hier! De Rosa 'Bijenweelde Mango' | Bodembedekkende trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.