» Sempervivum 'Dark Beauty'

Sempervivum 'Dark Beauty'

Product informatie

Nederlandse naam: Huislook
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 11 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Sempervivum 'Dark Beauty' of Huislook - Informatie:

Sempervivum 'Dark Beauty' heeft fijne rozetten van donkerrode blaadjes. Het is een perfecte rotsplant, want Huislook heeft weinig grond voor de wortels nodig. Het benodigde vocht wordt opgeslagen in de vlezige bladeren. Sempervivum 'Dark Beauty' komt goed tot zijn recht aan de rand van de (verhoogde) border en is te combineren met andere sedumsoorten. In de zomermaanden komen er roze bloemen aan verdikte bloemstengeltjes te staan. Ze toornen boven de rozetten uit. De tuinplant is goed winterhard en wintergroen( sempervivum=altijd levend).

 

Standplaats:

Huislook staat graag in de volle zon op een wat drogere plaats. Bij te weinig zonlicht krijgt de tuinplant een grauwe kleur. Sempervivum 'Dark Beauty' kan ook goed uit de voeten in een droge, (stenige) bodem waar andere tuinplanten het moeilijk zullen hebben.

 

Snoei en onderhoud:

Huislook heeft weinig tot geen snoei nodig. De tuinplant groeit langzaam uit met nieuwe rozetten aan de zijkant van de tuinplant. De Sempervivum 'Dark Beauty' | Huislook koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.