Menu
Geen producten gevonden

» Skimmia japonica 'Marlot'

Skimmia japonica 'Marlot'

Product informatie

Nederlandse naam: Skimmia (Mannelijk)
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/20 cm

Skimmia japonica 'Marlot' of Skimmia - Informatie:

De bloemknoppen van de Skimmia 'Marlot' zijn eerst wit en daarna roze-rood en geven sierwaarde in het najaar en de winter. In maart/april gaat deze Skimmia bloeien met witte, geurende bloemetjes. De takken met knopjes zijn gewild bij het maken van kerststukjes. Het is een compacte tuinplant en daardoor zeer geschikt voor de kleinere border of in een bloembak, maar ook in openbaar groen is deze plant toe te passen. Het is een mannelijke Skimmia, die dus alleen bloemen en geen bessen krijgt. Zet de Skimmia japonica 'Merlot' in een vruchtbare, humusrijke bodem. Gebruik bij het aanplanten veel turf en meng die goed met de bestaande tuingrond. In een pot moet voldoende water gegeven worden, echter niet te nat. Volle zon verdraagt de Skimmia niet goed. Deze langzame groeier hoeft niet gesnoeid te worden.

Skimmia japonica 'Marlot' is een groenblijvende tuinplant. Deze Skimmia bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw. 

De Skimmia japonica 'Marlot' | Skimmia (Mannelijk) koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.