Spiraea japonica 'Little Princess'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Spierstruik
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Beschrijving

Spiraea japonica 'Little Princess' of Spierstruikje

Spiraea japonica 'Little Princess' bloeit van juni tot augustus met roze schermbloemen, die dicht bij elkaar aan de takken staan. Het is een zogenaamde ‘scheutbloeier’; dat betekent dat de tuinplant bloeit op éénjarig hout. Het geel/groene blad valt in de herfst af. Het Spierstruikje wordt 40 cm hoog en is daardoor geschikt als lage vakbeplanting, ook in openbaar groen, (met vijf planten kan één vierkante meter beplant worden). Spiraea japonica ‘Little Princess’ kan ook solitair in de border of rotstuin, of in een sierpot op het balkon of terras aangeplant worden.

 

Standplaats Spiraea japonica 'Little Princess'

Geef Spiraea japonica ‘Little Princess’ een lichte standplaats in de zon of halfschaduw in een voedzame, vochthoudende bodem; aan de grondsoort worden weinig eisen gesteld.

 

Spiraea japonica 'Little Princess' snoeien en onderhouden

Als u in het voorjaar de oude takken tot een hoogte van 10/15 cm terugknipt, vormen zich nieuwe scheuten, waaraan het Spierstruikje weer gaat bloeien. Tip: wanneer u de tuinplant na de bloei een stuk terugknipt (ongeveer voor de helft) dan zal hij later in de zomer voor een tweede keer gaan bloeien.De Spiraea japonica 'Little Princess' | Spierstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.