Menu
Geen producten gevonden

»

Taxus baccata 'David'

Product informatie

Nederlandse naam: Venijnboom
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen/geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/70 cm

Taxus baccata 'David' of Venijnboom - Informatie
De Taxus baccata 'David' heeft een mooie vorm. De tuinplant is wintergroen, waardoor hij het hele jaar met het geelgroene naaldvormige blad de tuin siert. In het najaar vormen zich rode bessen. Deze Venijnboom groeit uit tot 200 cm. Als solitair in de tuin of met een aantal bij elkaar  in het openbaar groen is de Taxus baccata 'David' een decoratieve tuinplant. Geef de Venijnboom liefst een lichte standplaats; eventueel in de schaduw kan ook, maar dan vormen zich minder bessen. De bodem moet voedselrijk, vochthoudend en goed doorlaatbaar zijn. De tuinplant is goed te combineren met allerlei vaste planten. Snoeien wordt goed verdragen maar is afhankelijk van de uiteindelijk gewenste vorm van de volwassen plant.

Taxus baccata 'David' is een groenblijvende tuinplant. Deze Venijnboom wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 70 cm.De Taxus baccata 'David' | Venijnboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.