» Tsuga heterophylla 200/250 - Excellent

Tsuga heterophylla 200/250 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Westelijke hemlockspar
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: Hoger dan 10 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 60 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/250 cm

Tsuga heterophylla of Westelijke hemlockspar - Informatie:
De Tsuga heterophylla 200/250 - uit de Excellent-serie is een zorgvuldig op vorm gekweekte spar. Wij leveren deze tuinplant in een forse maat. Uiteidelijk wordt de Westelijke hemlockspar veel hoger. Het is een boom die geschikt is voor openbaar groen, parken en grote tuinen. Staat heel mooi in een grasveld of een ruime border. als boom heeft hij een tamelijk open vorm.

Deze spar in de Excellent-serie heeft een smalle kegelvormige groeiwijze. Wanneer u deze vorm wilt behouden is een tot tweemaal snoeien per jaar noodzakelijk. Wanneer u éénmaal knipt, dan kan dit het beste in de periode rond de langste dag; bij voorkeur als het bewolkt is.
De roodbruine schors is dik en heeft flinke groeven. De horizontale takken hangen af. De kleine naalden zijn donker groen met wat wit-geel aan de onderkant. Aan het eind van de takken kunnen zich eivormige kegeltjes vormen, die lichtbruin en 2 cm tot 3 cm worden. Geef de Tsuga heterophylla een standplaats in de halfschaduw eventueel zon, in een licht zure bodem. In een kalkrijke bodem kleuren de naalden geel.

De Tsuga heterophylla 200/250 - Excellent | Westelijke hemlockspar koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.