Menu
Geen producten gevonden

Informatie over water- en oeverplanten

Online water- en oeverplanten kopen is ook mogelijk in onze webshop. Een vijver of waterelement is vaak het middelpunt van de tuin. Het zijn idyllische en levendige plekken. Vissen, maar zeker ook planten dragen daar aan bij. Met water- en oeverplanten komt het plekje pas echt tot leven. Bovendien zorgen waterplanten voor een natuurlijke zuivering van het water. Riet neemt bijvoorbeeld veel afvalstoffen op en gebruikt deze om te groeien. U vindt hier naast waterplanten ook veel planten voor aan de randen of voor in ondiepe stukken van een vijver. Oeverplanten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor nattere gronden. Alle waterplanten worden keurig verpakt en snel bezorgd. Zorg er wel voor dat uw bestelde waterplanten niet te lang in de doos blijven zitten. Plant ze dan ook zo snel mogelijk. 

Let op: Wij verzorgen onze waterplanten gedurende het groeiseizoen. Er zijn waterplanten die vanaf de zomer al beginnen af te sterven. Het afgebeelde product kan daardoor afwijken van het product bij levering.

Let op: Gedurende de winter kunnen er geen waterplanten worden aangeplant in verband met de vorst. U kunt bij ons weer waterplanten kopen vanaf begin april.

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11084 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.