Menu
Geen producten gevonden

Informatie over water- en oeverplanten

Online water- en oeverplanten kopen is ook mogelijk in onze webshop. Een vijver of waterelement is vaak het middelpunt van de tuin. Het zijn idyllische en levendige plekken. Vissen, maar zeker ook planten dragen daar aan bij. Met water- en oeverplanten komt het plekje pas echt tot leven. Bovendien zorgen waterplanten voor een natuurlijke zuivering van het water. Riet neemt bijvoorbeeld veel afvalstoffen op en gebruikt deze om te groeien. U vindt hier naast waterplanten ook veel planten voor aan de randen of voor in ondiepe stukken van een vijver. Oeverplanten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor nattere gronden. Alle waterplanten worden keurig verpakt en snel bezorgd. Zorg er wel voor dat uw bestelde waterplanten niet te lang in de doos blijven zitten. Plant ze dan ook zo snel mogelijk. 

Let op: Wij verzorgen onze waterplanten gedurende het groeiseizoen. Er zijn waterplanten die vanaf de zomer al beginnen af te sterven. Het afgebeelde product kan daardoor afwijken van het product bij levering.

Let op: Gedurende de winter kunnen er geen waterplanten worden aangeplant in verband met de vorst. U kunt bij ons weer waterplanten kopen vanaf begin april.

 

Iris rondom de vijver zijn een plaatje an sich

 

Inspiratie Water- en Oeverplanten:

De bloei van iris wordt automatisch al geassocieerd met waterpartijen

 

De bloei van iris wordt automatisch al geassocieerd met waterpartijen.

Planten zorgen voor een natuurlijk beeld van de vijver en dragen bij aan de waterkwaliteit

 

Planten zorgen voor een natuurlijk beeld van de vijver en dragen bij aan de waterkwaliteit.

 

Bladplanten zoals Darmera en Hosta weerspiegelen prachtig in het water en zorgen voor een exotische sfeer

 

Bladplanten zoals Darmera en Hosta weerspiegelen prachtig in het water en zorgen samen met de waterlelie voor een exotische sfeer.

 

Video's over Water- en Oeverplanten:

 

 

Met zijn grasachtig uiterlijk heeft bamboe veel weg van riet en past ook deze plant prima rondom een vijver- of waterelement.

 

 

Nog een gelijkende plant aan riet is dit Chinese prachtriet.

 

 

Voor water- en oeverplanten verkopen wij ook speciale vijvergrond.

 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.