Buxus sempervirens bol - 45 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Buxus / Palmboompje
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 22 cm
Door ons geleverde hoogte: 70 cm
Geleverde stam hoogte: 50 cm
Beschrijving

Buxus sempervirens bol of Palmboompje - Informatie:
De bekende Buxusbol op stam. Deze tuinplant komt het beste tot zijn recht in een bloembak op het terras of bij de voordeur. Deze tuinplant heeft kleine, glanzende blaadjes.  Buxus is zeer strak te snoeien, zodat de bol ook echt mooi rond geknipt kan worden. 

 

Onderhoud en snoei:

Snoei 2x per jaar uitlopers en overtollig blad weg. Dit kan het hele jaar door, maar vermijdt liever de hete zomerdagen ivm het verbranden van de jonge blaadjes na het snoeien. U kunt bv in mei/juni  en nog een keertje voor 21 juli snoeien. Zet deze Buxus in de halfschaduw of schaduw. Wanneer de groene blaadjes aan de rand geel beginnen te verkleuren, heeft de Buxus kalkbemesting nodig. Strooi in maart een paar handjes mestkorrels rond de voet van de tuinplant, en herhaal dit in juni nog een keer. Geef indien nodig water; zorg dat de wortels niet te nat worden.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Buxus sempervirens bol - 45 cm stam | Buxus / Palmboompje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.