» Clematis 'Blekitny Aniol' / 'Blue Angel'

Clematis 'Blekitny Aniol' / 'Blue Angel'

Product informatie

Nederlandse naam: Bosrank
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Clematis 'Blekitny Aniol' of Bosrank - Informatie:

Clematis 'Blekitny Aniol' behoort tot de Jackmanii groep en wordt ook vaak Clematis 'Blue Angel' genoemd. Soms vindt u deze naam ook terug op het etiket op de geleverde plant. Geen zorgen, het gaat dus om dezelfde plant.

Deze jackmanii-clematissen bloeien met middelgrote bloemen. Clematis 'Blekitny Aniol' bloeit met bleekpaarse bloemen. Ze bloeien op het nieuwe hout tussen juni en september. Door de tuinplant in maart terug te knippen tot 30 centimeter krijg je de rijkste bloei; geef wat meststof na de snoei. Bij het planten mag de Bosrank tot ongeveer 5 centimeter dieper gezet worden dan de bovenkant van de kluit, voeg aanplantaarde aan de aarde toe bij het planten, dat bevordert het aangroeien. Zorg voor een goed doorlaatbare, voedzame bodem, waar geen harde delen meer in zitten. Bescherm de wortelvoet van de Bosrank met een oude dakpan of een bodembedekkend tuinplantje  Dat beschermt de Clematis 'Blekitny Aniol' tegen uitdrogen en tegen de verwelkingsziekte, die de stengels aan kan tasten; geef water bij droogte Zorg verder voor een hek of draadwerk, waartegen deze klimplant  omhoog kan groeien. Deze bosrank past uitstekend in ons klimaat, is zeer winterhard en kan zowel in de zon als in de (half)schaduw geplant worden. 

Clematis 'Blekitny Aniol' is een bladverliezende tuinplant. Deze Bosrank bloeit van juni t/m augustus met paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 300 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.
De Clematis 'Blekitny Aniol' / 'Blue Angel' | Bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.