Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over mispel hoogstam

Als u op zoek bent naar een kleine, grillig groeiende boom dan is deze mispel een perfecte optie. Het is een kleine boom met een maximale hoogte rond de 4 meter. De kroon ontwikkelt zich onregelmatig en krijgt uiteindelijk een afgeplatte bolvorm. In het voorjaar geeft de boom een zoet geurende bloesem waarna zich harde bruinkleurige vruchten ontwikkelen. Deze zijn pas te plukken in het late najaar; vaak nadat de vruchten zijn blootgesteld aan nachtvorst.

 

Het blad is diep generfd en kleurt vaak fraai geel in het najaar alvorens deze van de boom valt. De jonge twijgen zijn net als het blad licht behaart. De stam heeft een grijsbruine kleur die later een gegroefd uiterlijk krijgt. 

 

Een hoogstam mispel past in zowel een kleine als grote tuin. De boom is zelfbestuivend, maar voor een nog betere opbrengst kunt u een tweede boom in de buurt planten. Dit hoeft echter niet om vruchten te krijgen.

Mispel in hoogstam formaat kopen

Deze boom is jaarrond te planten en mits voorradig te kopen. De meest ideale planttijd is het najaar of de winter. De boom is dan in rust en vraagt minder verzorging in de vorm van watergeven. Alleen bij een bevroren ondergrond kunt u niet planten. Als u wilt planten in de lente of zomer is dit gewoon mogelijk. Geef bij aanhoudend droog weer wel voldoende water.

 

De boom wordt binnen de aangegeven levertijd bij u thuisbezorgt door onze eigen bezorgdienst. Op die manier weten wij dat we uw boom altijd schadevrij leveren. Bestel de boom samen met de aanplantgrond en boompaal gemakkelijk online. Op die manier is het planten van deze boom gemakkelijk zelf te doen.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.