Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Scheefkelk
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 25 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34IB-157
Beschrijving

Iberis sempervirens of Scheefkelk of Scheefbloem

Iberis sempervirens is een groenblijvende, vaste plant met witte bloemen in het vroege voorjaar. Iberis verwijst naar het Iberisch schiereiland, sempervirens betekent altijd groen. De tuinplant kruipt over de grond en vormt een tapijt. Bij hoogteverschillende gaat de plant over de rand heen hangen. Scheefbloem krijgt in mei/juni karakteristieke, kransvormige, witte bloemen, die bijna de hele plant overdekken.

 

Standplaats Iberis sempervirens

Iberis sempervirens of Scheefkelk leent zich goed als randbeplanting of aan de voorzijde van een border. U kunt de plant zowel in de zon als schaduw planten; stelt weinig eisen aan de grondsoort ( niet in zware klei planten) en kan redelijk goed tegen de droogte.

 

Iberis sempervirens snoeien en onderhouden

Als de uitgebloeide scheuten worden afgeknipt, is er in augustus kans op een tweede bloei.Waarom Iberis sempervirens kopen of Scheefkelk kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Scheefkelk bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Iberis sempervirens aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Scheefkelk en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Iberis sempervirens is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Iberis sempervirens op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Scheefkelk dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Iberis sempervirens, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.