Kerria japonica 'Pleniflora'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Ranonkelstruik
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Kerria japonica 'Pleniflora' of Ranonkelstruik

De Kerriestruik of Kerria japonica 'Pleniflora' is een vrij grote struik met oranje-gele bloemen in het voorjaar, langbloeiend tot begin zomer. De bloemen zijn ook geschikt als snijbloem. De opvallende, groene takken geven in de winter extra sierwaarde. Ranonkelstruik kan als solitair geplant worden in de border, maar ook als kuipplant op het balkon of terras en ze voldoet zelfs als losse haagplant. De tuinplant is winterhard en bladverliezend.

 

Standplaats Kerria japonica 'Pleniflora'

Kerria japonica 'Pleniflora' groeit zowel in de zon als in de schaduw (meer zon geeft uitbundiger bloei), staat het liefst in een vochtige, maar doorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. 

 

Kerria japonica 'Pleniflora' snoeien en onderhouden

Kerria japonica 'Pleniflora' maakt worteluitlopers, die als de Ranonkelstruik te groot wordt, gemakkelijk zijn af te steken. Knip in de lente oude en verdroogde takken tot op de bodem af, zodat frisse, jonge scheuten ruimte en licht krijgen.De Kerria japonica 'Pleniflora' | Ranonkelstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.