» Kerria japonica 'Pleniflora'

Kerria japonica 'Pleniflora'

Product informatie

Nederlandse naam: Ranonkelstruik
Bloeitijd: April - Juni
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Kerria japonica 'Pleniflora' of Ranonkelstruik - Informatie:

De Kerriestruik of Kerria japonica 'Pleniflora' is een vrij grote struik met oranje-gele bloemen in het voorjaar, langbloeiend tot begin zomer. De bloemen zijn ook geschikt als snijbloem. De opvallende, groene takken geven in de winter extra sierwaarde. Deze tuinplant groeit zowel in de zon als in de schaduw ( meer zon geeft uitbundiger bloei), en staat het liefst in een vochtige, maar doorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Ranonkelstruik kan als solitair geplant worden in de border, maar ook als kuipplant op het balkon of terras en voldoet zelfs als losse haagplant. Deze tuinplant is winterhard en bladverliezend. Kerria japonica 'Pleniflora' maakt worteluitlopers, die als de Ranonkelstruik te groot wordt, gemakkelijk zijn af te steken. Knip in de lente oude en verdroogde takken tot op de bodem af, zodat frisse jonge scheuten ruimte en licht krijgen.

Kerria japonica 'Pleniflora' is een bladverliezende tuinplant. Deze Ranonkelstruik bloeit van april t/m juni met gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De Kerria japonica 'Pleniflora' | Ranonkelstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.