Magnolia loebnerii 'Merrill' - beveerd

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Beverboom
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja (soms)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Door ons geleverde hoogte: 160/180 cm
Beschrijving

Magnolia loebnerii 'Merrill' of Beverboom - Informatie:

Deze Beverboom is een kruising tussen de Magnolia kobus en Magnolia Stellata. De tuinplant is, wat betreft het formaat,  een echte mix tussen deze twee genoemde soorten; kleiner dan de kobus en groter dan de stellata. De bloemen zijn iets groter dan bij de stellata, maar hebben wel dezelfde spierwitte kleur. Verder valt op dat deze boom eerder dan de kobus iets rijker bloeit; een eigenschap die deze boom weer geërfd heeft van de stermagnolia.

 

Standplaats:

Magnolia loebnerii 'Merill' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochthoudende bodem en stelt niet zoveel eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei een magnolia altijd zo min mogelijk om de natuurlijke groeivorm te behouden. Bij snoeien maakt een magnolia vaak veel waterloten (recht opgaande scheuten).

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Magnolia loebnerii 'Merrill' - beveerd | Beverboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.