» Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith'

Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith'

Product informatie

Nederlandse naam: Handappel
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Door ons geleverde hoogte: 140 cm
Bestuivers: Bestuift elkaar
Pluktijd: September - Oktober
Afmetingen rek (b x h): 40 x 140 cm

Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith' of Handappel - Informatie:

Wanneer er geen ruimte is voor een gewone fruitboom, kan een DUO-fruitboom een hele mooie oplossing zijn om toch te kunnen genieten van eigen gekweekt fruit! Het mooiste van de DUO-Appelboom is, dat er twee appelrassen aan één tuinplant groeien! De twee rassen zijn zo gekozen dat ze elkaar bestuiven. De Handappel bloeit van april tot mei met roze/witte bloemen, die later in het jaar uitgroeien tot zure appels, die te gebruiken zijn voor moesappel en als handappel. 

 

Standplaats:

Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith' staat het beste op een zonnige plek tegen bijvoorbeeld een muur of een schutting. Hoe zonniger, hoe beter de vruchten rijpen. 

Snoei en onderhoud:

Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith' heeft twee schuin naar boven geleide hoofdtakken. Elke hoofdtak is een appelsoort. U kunt deze twee verticale hoofdtakken verlengen door de toppen door te laten groeien. Wanneer ze de hoogte hebben bereikt die u voor ogen heeft, knip dan de toppen op die hoogte af.

Een DUO-Appelboom is makkelijk te snoeien. Vanuit de verticale takken zullen elk jaar nieuwe takjes groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de verticale hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen, die kunnen uitgroeien tot vruchten. Het snoeien kunt u door het jaar heen doen.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Malus DUO 'Bramsley Seedling' & 'Granny Smith' | Handappel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.