Pinus virginiana 'Water Gold' - bonsai - Excellent

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Virginische den
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Geel/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 57 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm
Beschrijving

Pinus virginiana 'Water Gold' - bonsai of Virginische den - Informatie:

In de Excellent-serie wordt Pinus virginiana 'Water Gold' in een bonsai-vorm gekweekt. Dit gebeurt door zorgvuldig leiden en snoeien van de naaldboom. De gemodelleerde vorm van de tuinplant staat daardoor vast. De Virginische den is groenblijvend. De groengele naalden krijgen in de winter een goudgele kleur.

 

Standplaats:

Pinus virginiana 'Water Gold' verdient een opvallende plek in de tuin. Bij voorkeur in de zon of halfschaduw. De tuinplant groeit in elke bodem, ook in arme. Wel voor goede doorlaatbaarheid van de bodem zorgen.

 

Snoei en onderhoud:

Om de karakteristieke bonsai-vorm te behouden moet de tuinplant in de periode tussen maart en september geknipt worden. Beste gebruikt u daarvoor een kleine heggen- of snoeischaar. Nieuwe takjes kunt u wegknippen of zelf in een gewenste vorm buigen en tijdelijk vastzetten met stokjes en bindtouw. Liefst niet met gewoon touw en zeker niet te strak, want dat belemmert de groei. Snoei als het niet te warm en te zonnig is, liefst bij bewolkt weer.

 

 De Pinus virginiana 'Water Gold' - bonsai - Excellent | Virginische den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.