Pyrus communis 'Conference' - dubbele U-vorm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Door ons geleverde hoogte: 110 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Afmetingen rek (b x h): 100 x 100 cm
Beschrijving

Pyrus communis 'Conference' of Handpeer - Informatie
Met een Pyrus communis 'Conference' - dubbele U-vorm heeft u werkelijk iets bijzonders in de tuin. Wanneer er in de tuin onvoldoende plaats is voor een volle boom, is dit een heel mooie oplossing. De dubbele U-vorm van deze tuinplant kan tegen een muur of schutting geplaatst worden. In de volle zon krijgt deze Handpeer de meeste bloesem en zullen de vruchten het beste rijpen. Eerst kleuren in april-mei de witte  bloesem en het groene blad de muur en in september kunnen er heerlijke zoete peren geoogst worden. 

 

Snoei en onderhoud:

Om de vorm de dubbele U-vorm van Pyrus communis 'Conference' te behouden, moet er gesnoeid worden. Dit kan het gehele jaar. 
Een dubbele U-vorm gekweekte fruitboom heeft vier verticaal geleide hoofdtakken. U laat deze verticale hoofdtakken eerst doorgroeien. Wanneer ze de juiste hoogte hebben bereikt, knipt u de toppen op die hoogte af. Vanuit de verticale takken zullen elk jaar nieuwe takjes groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de verticale hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Pyrus communis 'Conference' - dubbele U-vorm | Handpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.